Nasveti in trendi

Očistimo srebrni nakit v 5 minutah
Mega enostavna in poceni metoda za čiščenje počrnelega srebrnega nakita. Po istem postopku lahko očistite tudi druge predmete iz srebra, na primer kovance, pribor, svečnike ali okvirje za slike. Opisani način pa ni primeren za zlate izdelke in bižuterijo.

Potrebujemo: 
- keramično ali stekleno skledico
- kos alu folije 
- 1 žlico soli
- 1 žlico sode 
- 2 do 2,5 dl vrele vode
- 1 do 1,5 dl belega kisa


Prava odločitev!
Ta zanimivi video je posnelo italijansko medijsko podjetje fanpage.it. Fantkom predstavijo očarljivo deklico in jih prosijo, da ji prisolijo zaušnico. Kaj se zgodi?Mali gentlemani že sedaj znajo razlikovati med prav in narobe in bodo zagotovo zrasli v prave moške, ki jih punce tako zelo potrebujemo :)Male skrivnosti za velik uspeh
1. Vztrajnost je pomembnejša od inteligence. Tisti, ki niso med najpametnejšimi imajo pa močno voljo, bodo v življenju dosegli več, kot izjemno brihtne, a omahljive in neodločne osebe. 

2. Ljubezen do znanja. Nove spretnosti in informacije nikoli ne bodo odveč. Ni potrebno vsega svojega denarja porabiti za draga usposabljanja - z zvedavostjo in samostojnim izobraževanjem lahko postanete genij!

3. Ne sprejemajte pomembnih odločitev na podlagi mnenja drugih. Prisluhnite dobronamernim nasvetom, če smatrate, da so za vas koristni. Vendar ne pozabite, končna odločitev naj bo samo vaša.

4. Ne osredotočajte se le na denar in status. Seveda je mogoče početi nekaj, kar prinaša denar, a vas le obremenjuje. Vendar, ali je to smiselno? Delo mora biti v užitek, le tako se boste dobro počutili v svoji koži in ohranjali vitalnost.

5. Ne ponavljajte napak. Če se pri isti stvari zmotite ponovno, se iz prvega neuspeha niste prav ničesar naučili. Neprestano ponavljanje istih napak zavira napredovanje proti zastavljenemu cilju. 

"Vse naše sanje se lahko uresničijo, če le imamo pogum, da jih udejanjimo." (Walt Disney)


Triki pravih fatalk
1. Dobra samopodoba. Ne, dragi kosi oblačil niso tisto, zaradi česar je ženska zapeljiva. Razlog za privlačnost se skriva v načinu mišljenja in obnašanja. Dekleta, ki so ponosna nase in nastopijo samozavestno, bodo s svojim obnašanjem zagotovo prepričala tudi ostale. Dopoveduj si, da si čudovita in zaupaj vase. Ko srečaš svojo simpatijo, pogumno vzpostavi očesni stik in se mu preprosto nasmehni.

2. Zvestoba do sebe. Ne hlini, ne nosi maske, ni se ti treba spreminjati ali prilagajati v želji, da srečaš princa svojih sanj. Svobodno izražaj svoja čustva in doživljanja, bodi odprta za ljubezen in občudovanje. Nauči se reči "Ne!" brez dolgotrajnega občutka krivde. Bodi ponosna na to, kar si, prava oseba bo hitro prepoznala tvoje notranje želje in zanje ljubeče poskrbela.

3. Trik skušnjave. Nikoli ne vrzi na mizo vseh svojih adutov! Če v zvezi ponudiš vse in takoj, je lahko ljubezenski čar hitro izgubljen. Tvoje tajno orožje je moška radovednost. Naj okusi le delček vznemirljive nagrade in se ob tem zaveda, da ga čaka več, veliko več... ključek do najglobljih fantazij pa je v tvojih rokah ;)

Fatalka.si uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. nastavitve
DA, strinjam sе