Nasveti in trendi

Neva Boškin priporoča Fatalko!

Poznaš Nevo Boškin? To je youtuberka, ki ji sledilke kanala v komentarjih pod videi pišejo "Super make-up za v šolo!", "Obožujem tvoje videe. Ti si najboljša vlogerka!" in pa "Kok si kjuuuut!" Neva je res prava poznavalka mode, trendov in super trikov za bombastični izgled.

Za popoln videz na rojstnodnevni zabavi, ki jo je priredila pred nekaj dnevi, je Nevi manjkala le pika nad i – pravi nakit. Iskala je nekaj posebnega in našla idealne kose v kolekciji Fatalka.si. Prepričani smo, da je na zabavi zažigala na polno, kot se za slavljenko spodobi. Ti je všeč Nevin izbor?

Kakšen je pravi moški?
Dame, pozor! Ali veste, kakšen je pravi moški? Spodaj so kriteriji, ki vam bodo pomagali prepoznati supermana.

1. Spoštuje vse ženske in jim pomaga, da prepoznajo svojo resnično vrednost in notranjo privlačnost.

2. Drži besedo. Ko pravi gentleman nekaj obljubi, obljubo vedno izpolni. Naj gre za velike ali majhne stvari, se ljudje nanj lahko zanesejo.

3. Je pravi mojster. Ženske se ne smemo zadovoljiti s tem, da zna naš princ zamenjati le žarnico. Lepo je imeti doma takega, ki nima dveh levih rok in zna sestaviti novo omaro ali popraviti avto.

4. Je močen, a hkrati nežen. Pravi moški ni mevža ali tiran. Zna preseči lastne strahove in obvladati svoj ego po drugi strani pa brez strahu pokaže svoja čustva.

5. Je pošten in odločen. Vedno je pripravljeni izbrati boljšo, a težjo pot, ne glede na ceno. Ne obrekuje in ne jamra, veliko naredi za svoj duhovni in čustveni razvoj.

Ljubezen je edina smiselna stvar v tem nesmiselnem času. (Hans Habe)

 
Katera živila topijo maščobo okoli pasu?
Se vam je med zimo nabralo nekaj kilogramov preveč? Razkrivamo, kako si lahko pomagate s pravilnim izborom hrane. 

1. Jajca. Prvovrsten vir mineralov in vitaminov ter beljakovin odlične kakovosti. Če jih ne marate jesti za zajtrk, vključite to živilo v dnevni ali večerni meni. 

2. Kislo zelje. Nizkokalorično živilo in bogat vir fenolne kisline in vitamina C. Priporočljivo je uživanje surovega kislega zelja. Odlično je kot samostojna jed pa tudi kot dodatek juham in enolončnicam. 

3. Pečen krompir. Pomemben vir energije in lahko prebavljiv. Vsebuje minerale (kalcij, železo, fosfor) in vitamine (C, B1, B2, B6).

4. Jogurt (z 1.5% ali manj maščobe). Odličen vir dobro prebavljivih beljakovin (proteinov), kalcija, magnezija, vitamina B6 in B12. Uživanje jogurta pozitivno vpliva na prebavni trakt in znižuje raven holesterola.

5. Fižol. Je bogat z antioksidanti ter pomaga regulirati raven sladkorja v krvi, s čimer zavira apetit. Vsebuje precej beljakovin in zanemarljivo malo sladkorja.


Najdražji kosi nakita z rdeče preproge
Na podelitvi oskarjev, nagrad grammy in tony so pri mega zvezdnicah kot je Jennifer Lopez, Angelina Jolie ali Jennifer Lawrence poleg prekrasnih oblek v ospredju tudi osupljivi in pregrešno dragi kosi nakita. Oglejte si hipnotične kreacije iz diamantov, smaragdov in drugih dragih kamnov, ki prihajajo iz najbolj znanih draguljarn, kot je Tiffany&Co.,Van Cleef & Arples in Chopard.