0 Košarica
Dodano v košarico
  Število izdelkov v košarici
  V košarici je 1 izdelek
   Skupaj

   Načini plačila

   Omogočamo naslednje načine plačila:

   • po povzetju

   Direktno plačilo dostavljalcu ob prevzemu paketa na vašem naslovu. Če paketa na naslovu, izbranem za dostavo, ni bilo mogoče vročiti, vam poštni uslužbenec pusti obvestilo, s katerim lahko v roku 15 dni prevzamete paket v svoji poštni poslovalnici.

   • po ponudbi/predračunu

   Če v postopku oddaje naročila izberete opcijo "plačilo po predračunu", prejmete vse potrebne podatke za nakazilo na vaš e-mail naslov. Predračun lahko plačate s pomočjo UPN obrazca v banki, na pošti, tudi v nekaterih trgovinah, trafikah in na bencinskih servisih. Predračun je mogoče poravnati tudi preko spletne banke.

   Rok za plačilo predračuna je 7 dni od izstavitve.

    

   Dostava 

   Strošek pakiranja in dostave

   Ob nakupu nad 20€ je strošek pošiljanja 2,80€. Ob naročilu izdelkov v vrednosti nad 50€ je dostava brezplačna (0,00€). Če je vrednost nakupa do vključno 20€, znaša strošek pakiranja in dostave 3,60€.

    Znesek naročila
    Strošek dostave
   nad 20€ 2,80€
   nad 50€ brezplačno (0,00€)
   do 20€ 3,60€

    

   Pri plačilu po povzetju kupec plača Pošti Slovenija provizijo za vplačilo UPN naloga - prenos kupnine od kupca na naš račun. Višina provizije je odvisna od vrednosti paketa:

   Vrednost paketa Provizija
   do 98€  1,15€
   nad 98€ do 501€ 1.17% od vrednosti
   nad 501€ 5,36€+0.30% od vrednosti

    

   Primeri: ob naročilu za 30€, plačate provizijo 1,15€, ob nakupu za 120€ bo provizija znašala 1,40€.

   Provizija se poravna tudi v primeru, ko je dostava za kupca brezplačna. V primeru plačila kupnine vnaprej po ponudbi/predračunu stroška provizije za vplačilo UPN obrazca ni.

   Dostava in vplačilo UPN obrazca so stroški, ki jih za svoje storitve zaračuna Pošta Slovenije. Podjetje iz tega naslova nima nobenih prihodkov.

   Dostavni rok

   Prizadevamo si, da gredo naročeni izdelki na pot v najkrajšem možnem času. Rok za dostavo paketov je 2-3 delovne dni.

   Rok za dostavo začne teči:

   • v primeru plačila po povzetju - naslednji delovni dan po prejemu elektronskega sporočila, s katerim potrdimo prejem vašega naročila,
   • v primeru plačila po predračunu - naslednji delovni dan po prilivu sredstev na naš račun.

   Večino paketov odpošljemo že na dan oddaje naročila. Naročila, oddana med delavniki po 16.00, med vikendi ali prazniki, procesiramo in predamo v dostavo prvi delovni dan.

   Vsak paket je zavarovan.

   Pakete za nas dostavlja Pošta Slovenije.