0 Košarica
Dodano v košarico
  Število izdelkov v košarici
  V košarici je 1 izdelek
   Skupaj

   Načini plačila

   Omogočamo naslednje načine plačila:

   • po povzetju

   Direktno plačilo dostavljalcu ob prevzemu paketa na vašem naslovu. Če paketa na naslovu, izbranem za dostavo, ni bilo mogoče vročiti, vam poštni uslužbenec pusti obvestilo, s katerim lahko v roku 15 dni prevzamete paket v svoji poštni poslovalnici.

   • s kartico ali preko storitve Apple Pay

   Kupnino lahko poravnate tudi s plačilnima karticama Visa in Mastercard oz. z uporabo plačilnega sistema Apple Pay. Ustrezno opcijo izberite v košarici ali na 3. koraku blagajne "Način plačila". 

   • po ponudbi/predračunu

   Če v postopku oddaje naročila izberete opcijo "plačilo po predračunu", prejmete vse potrebne podatke za nakazilo na vaš e-mail naslov. Predračun lahko plačate s pomočjo UPN obrazca v banki, na pošti, tudi v nekaterih trgovinah, trafikah in na bencinskih servisih. Predračun je mogoče poravnati tudi preko spletne banke.

   Rok za plačilo predračuna je 7 dni od izstavitve.

    

   Dostava 

   Strošek pakiranja in dostave

   Ob nakupu nad 20€ je strošek pošiljanja 2,80€. Ob naročilu izdelkov v vrednosti nad 50€ je dostava brezplačna (0,00€). Če je vrednost nakupa do vključno 20€, znaša strošek pakiranja in dostave 3,60€.

    Znesek naročila
    Strošek dostave
   nad 20€ 2,80€
   nad 50€ brezplačno (0,00€)
   do 20€ 3,60€

    

   Pri plačilu po povzetju kupec plača Pošti Slovenija provizijo za prenos kupnine od kupca na naš račun. Višina provizije je odvisna od vrednosti paketa:

   Vrednost paketa Provizija
   do 98€  1,15€
   nad 98€ do 501€ 1.17% od vrednosti
   nad 501€ 5,36€+0.30% od vrednosti

    

   Primeri: ob naročilu za 30€, plačate provizijo 1,15€, ob nakupu za 120€ bo provizija znašala 1,40€.

   Provizija se poravna tudi v primeru, ko je dostava za kupca brezplačna. V primeru plačila kupnine vnaprej po predračunu ali s plačilno kartico oz. sistemom Apple Pay stroška provizije ni.

   Dostavni rok

   Prizadevamo si, da gredo naročeni izdelki na pot v najkrajšem možnem času. Rok za dostavo paketov je 2-3 delovne dni.

   Rok za dostavo začne teči:

   • v primeru plačila po povzetju - naslednji delovni dan po prejemu elektronskega sporočila, s katerim potrdimo prejem vašega naročila,
   • v primeru vnaprejšnjega plačila - naslednji delovni dan po prilivu sredstev na naš račun.

   Večino paketov s plačilom po povzetju ali kartičnim/Apple Pay plačilom odpošljemo že na dan oddaje naročila. Naročila, oddana med delavniki po 16.00, med vikendi ali prazniki, procesiramo in predamo v dostavo prvi delovni dan.

   Vsak paket je zavarovan.

   Pakete za nas dostavlja Pošta Slovenije.