Mini vodič po Fatalka.si

vodič po fatalka.si, fatalka>> Facebook in Instagram <<

Bodi naša BFF in sledi Fatalko na družbenih omrežjih Facebook in Instagram!

Kaj objavljamo? Nakit, nakit, veliiiko nakita... Pa modne looke, kjut modele, mini teste, popustne kupone, citate, ob katerih se ti zasolzijo oči ) Pa še perfektne frizure in čevlje in manikure in vse, vse, vse, kar je ženskega. No, pa še na slike luškanih kužkov in muckov ne smemo pozabiti. Tudi te imaš rada, a ne?

Klikni spodnji gumb Všečkaj stran in postani naša prijateljica.


Res se trudimo ponuditi vsebine, ki so izvirne, zabavne in zanimive. Zato sodeluj, deli, komentiraj! Odziv je za nas IZJEMNO pomemben, saj le tako lahko vemo, katere objave so vam všeč in kaj lahko še izboljšamo in prilagodimo posebej za vas. Lajk nič ne stane, nas bo pa zares razveselil in nam dal vedeti, da smo na pravi poti.

>> Nastavi vidnost Fatalkine Facebook strani! <<  
Saj ne želiš, da ti uide kakšen popustni kupon, nagradna igra ali akcija za brezplačno dostavo? Da se ne izgubimo iz tvoje časovnice, priporočamo spremembo nastavitev (slika spodaj):

  1. na naši facebook strani klikni na gumb SLEDIM (če še nisi naša sledilka, bo na gumbu pisalo SPREMLJAJ),
  2. v spustnem meniju izberi opcijo “Oglej si kot prvo”. S tem bodo naše objave bolj vidne.
  3. v istem meniju je mogoče vključiti tudi OBVESTILA za vse naše objave, kar pomeni, da za nove objave izveš med prvimi.
Tudi na Instagramu je mogoče vklopiti obvestila o naših objavah. Navodila so tukaj

Si za spletno druženje? Nestrpno te čakamo! Všečkaj in sledi >> Facebook << in >> Instagram <<

Facebook nastavitve, fatalka.si, fatalka


>> Kako kupim na Fatalka.si? << 

Pri izbiranju si lahko pomagate s filtri, ki se nahajajo v spletnem katalogu.  

Izdelke lahko sortirate s pomočjo spustnega menija - vsi izdelki na strani se razporedijo glede na opcijo, ki ste jo izbrali (popularnost, cena, starost). S filtrom na levi strani kataloga pa lahko zožate izbor glede na določen kriterij (cena, velikost, material, dekor, kolekcija), prikazali se bodo le izdelki, ki ustrezajo izbranemu parametru. Izbiro lahko prekličete s klikom na križec.

filtri, nakup, fatalka  


Izbrani izdelek dodate v košarico s pritiskom na zeleni gumb DODAJTE V KOŠARICO. Dodajanje izdelka v košarico je možno na vseh straneh, kjer je razmeščen gumb DODAJTE V KOŠARICO - domača stran, spletni katalog, stran s podrobnim opisom izdelka, seznam želja,...

  košarica, fatalka, fatalka.si

Dodani izdelek se bo pojavil v spustni košarici, ki se nahaja v zgornjem desnem kotu strani (glej spodnjo sliko).
S pritiskom na gumb NA BLAGAJNO ste preusmerjeni na prvi korak postopka oddaje naročila "1. VAŠA KOŠARICA".


                         košarica, fatalka, fatalka.si


Na koraku "1. VAŠA KOŠARICA" (slika spodaj) lahko spreminjate količino izdelkov in njihovo velikost (samo pri prstanih), osvežujete posodobljene podatke ali odstranjujete posamezne izdelke iz košarice. Če imate promocijsko kodo ali kodo darilnega bona, jo vtipkate v za to predvideno polje in aktivirate s pritiskom na gumb POTRDI. S pritiskom na tipko NAPREJ ste preusmerjeni na naslednji korak oddaje naročila - "2. DOSTAVA".

                košarica, fatalka, fatalka.si

Korak "2. DOSTAVA". Če še niste prijavljeni, na tem koraku izbirate med: 

1. PRIJAVO z uporabniškim imenom in geslom, če že imate ustvarjen profil, ali hitro prijavo preko vašega Facebook računa. Da bo opcija Facebook prijave delovala, morate soglašati z namestitvijo obveznih piškotkov.
2. REGISTRACIJO novega profila, ki omogoča tudi sočasno prijavo na fatalne e-novice z veliko koristi in nič spama )
3. HITRIM NAKUPOM brez registracije, oddaja naročila v 1 minuti (!)

Če ste se v svoj profil prijavili že pred oddajo naročila, vas bo sistem avtomatično preusmeril v obrazec za vnos podatkov za dostavo.

                prijava, registracija, fatalkaV obrazec (slika spodaj) vpišite svoje osebne podatke, veljaven email in naslov za dostavo. Klik na gumb NAPREJ vas preusmerja na naslednji korak "3. NAČIN PLAČILA".   

                                           naslov za dostavo, fatalka

   

Na naslednjem koraku "3. NAČIN PLAČILA" odkljukate izbrani način plačila - po povzetju ali po ponudbi/predračunu. Če želite prvotno odločitev spremeniti, odstranite kljukico zraven prej izbrane opcije in odkljukajte novo.

Na voljo imate tudi okence z opombami, kamor vpišete dodatna navodila in opozorila glede vašega naročila. Sem vpisujete tudi številko brezplačne kartice za posvetilo, če jo želite. 

    način plačila, fatalka.si


Klik na gumb POTRJUJEM NAKUP in že je vaše naročilo oddano, preusmerjeni boste na stran "HVALA ZA NAROČILO!" s kratkimi pojasnili glede nadaljnjega postopka in dostave vašega paketa.

hvala za naročilo, fatalka, fatalka.si   


                                                                                                                                                                                                                              Na vrh>> Kako delim povezavo do izdelka? <<

Funkcija je dostopna na strani s podrobnejšim opisom izdelka.

fatalka, fatalka.si, deli povezavo 

Povezavo do všečnega izdelka lahko delite na več načinov:  
1. preko socialnih omrežij Facebook in Twitter - povezava je zasebna, upravitelj spletne trgovine nima nikakršnih podatkov o tem, kdo je delil in kakšna vsebina je bila deljena. Da bi lahko "šerali", morate soglašati z namestitvijo obveznih piškotkov, saj brez njih funkcija deljenja ne more delovati.
2. v elektronskem sporočilu - pošljete povezavo do izdelka in sporočilo z osebno noto naravnost v naslovnikov elektronski predal. Enostavno izpolnite obrazec z vsemi potrebnimi podatki in stisnite POŠLJI. Prejeti email bo vseboval vaše sporočilo ter sliko in povezavo do izbranega izdelka (sliki spodaj).

     priporoči, fatalka                                          fatalka, priporoči prijatelju                                                                                                                                                                                                             
                                                                                                                                                                                                                             Na vrh


>> Kako oblikujem seznam želja? <<

Ne izgubite izdelka, ki vam je všeč! Ustvarite seznam želja in imejte priljubljene kose zmeraj na dosegu roke, pripravljene, da jih le z enim klikom dodate v košarico.
   
Seznam želja lahko oblikujejo le registrirani uporabniki, saj vas sistem mora prepoznati. Z uporabniškim imenom in geslom pa vam bo seznam želja zmeraj na voljo ne glede na to, kdaj in s katere naprave dostopate do svojega profila.
   
Funkcija dodajanja na seznam je dostopna na strani s podrobnejšim opisom izdelka. S klikom na gumb SEZNAM ŽELJA se izbrani izdelek doda na vaš seznam (slika spodaj). Če na strani s podrobnejšim opisom izdelka gumba SEZNAM ŽELJA ne vidite, to pomeni, da je bil izdelek že dodan med priljubljene. Na seznam lahko dodajate tudi izdelke, ki jih trenutno ni na zalogi (RAZPRODANO).

oblikuj seznam želja, fatalka, fatalka.si
   

Do seznama dostopate s klikom na gumb Seznam želja v zgornjem desnem kotu strani. 

seznam želja, fatalka, fatalka.si


Posamične izdelke lahko odstranjujete iz seznama s klikom na gumb ODSTRANI ali dodajate v košarico s klikom na V KOŠARICO. Četudi izdelek dodate v košarico, ostane ta na seznamu priljubljenih. 

seznam, fatalka, fatalka.si

Pozor: posamični izdelek bo iz vašega seznama odstranjen samodejno le, če je umaknjen iz prodaje. V celoti se bo seznam priljubljenih izdelkov samodejno izpraznil le, če počistite piškotke spletnega mesta fatalka.si.

V šoping                                                                                                                                                                                                   Na vrh                   Fatalka.si uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. nastavitve
DA, strinjam sе