O Fatalki

fatalkaDobrodošli na Fatalka.si!

KDO JE FATALKA?

Mnogi enačijo fatalno žensko z usodno lomilko moških src, ki je zaradi svoje popolne lepote in izjemne telesne privlačnosti v središču pozornosti, vendar povzroča čustveno opustošenje in je vedno hladna in nedostopna. V resnici pa gre pri femme fatale za povsem druge osebne karakteristike, zunanja podoba pa ni ključnega pomena. 

Prava fatalka s svojo prezenco pusti nepozaben vtis, a ne zaradi filmske lepote. Ljudje si jo zapomnijo zaradi močne karizme, talenta, pozitivne energije, inteligence, ljubeznivosti in neverjetne samozavesti. Usodni ženski draž se razcveti zaradi žarečega nastopa in zadovoljstva s seboj, izjemna notranja privlačnost pa je tisto, zaradi česar je fatalka tako neskončno zaželena. 

KAJ JE FATALKA.SI?

Znotraj vsake izmed vas se skriva nekaj dragocenega, ki čaka, da se razodene. Zato so Fatalkine kreacije zamišljene kot fizične manifestacije, ki sežejo dlje od nakita. Želimo, da zasijete od znotraj navzven, kot diamant - nezlomljiv, lesketav in poln svetlobe. Želimo, da živite polno življenje in ne odstopate od zastavljenih ciljev, da cvetite od ljubezni, najdete notranje ravnovesje in zaupate v svoje sposobnosti. Nakit naj poudari vašo notranjo lepoto in prebudi željo, da postanete najboljša verzija sebe - samozavestna ženska, kraljica, fatalka, boginja...

Koncept Fatalka.si je enostaven - najbolj trendovski nakit, prijateljski odnos do vsake izmed vas in … magična sestavina – želja, da vas očaramo, navdušimo, zanetimo iskrico v očeh.

Verjameš v svobodo osebnega stila, ženstvenost v pravico izstopiti iz množice? Potem so modni sladkorčki na Fatalka.si kot nalašč zate, saj so kolekcije nakita navdihnjene z življenjem in pisane na kožo tako drznim fashionistam in elegantnim damam kot tudi ekstravagantnim divam, steampunk mačkam in očkovim princesam )

Fatalka.si - tvoj najljubši nakit!

Za ogled videa potrebujete Adobe Flash Player. Vtičnik najdete tukaj


S spletno trgovino Fatalka.si upravlja: 
Naziv podjetja: PRIMA PARTA, trgovina po pošti in internetu, Yuliya Grajfoner s.p. 
Skrajšan naziv: PRIMA PARTA, Yuliya Grajfoner s.p. 
Naslov sedeža podjetja: Postojnska ulica 14, 1000 Ljubljana 
Spletni naslov: www.fatalka.si
Elektronska pošta: help@fatalka.si
Matična številka: 6375014000
Davčna številka: 40224104, podjetje ni zavezanec za DDV
Transakcijski račun: SI56 6100 0000 5093 235, odprt pri DELAVSKA HRANILNICA d.d. 
Glavna dejavnost: 47.910 Trgovina na drobno po pošti in internetu 
Datum vpisa v Poslovni register Slovenije: 10.5.2013, št. vpisa 316-05-01622-2013/2Fatalka.si uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. nastavitve
DA, strinjam sе